Vi har hela sortimentet på Byggmax: Luftspaltskiva, Masonit, Cellplast och mer!

Är du på jakt efter byggmaterial av hög kvalitet till bra priser? Då har du kommit rätt! Hos Byggmax hittar du ett brett utbud av produkter för alla dina byggprojekt. Oavsett om du behöver en luftspaltskiva, masonit, eller cellplast, så finns det här hos oss.

Luftspaltskiva

För att skydda ditt hus mot fukt och mögel är det viktigt att ha en ordentlig luftspaltskiva. Hos Byggmax hittar du ett stort utbud av luftspaltskivor av hög kvalitet. Vi erbjuder olika varianter och storlekar för att passa dina behov. Våra produkter kommer från pålitliga tillverkare, såsom Bewi, för att säkerställa att du får den bästa kvaliteten.

Masonit

När det kommer till inomhusprojekt som takbjälklag eller väggpaneler är masonit ett utmärkt val. Byggmax erbjuder ett omfattande sortiment av masonit i olika dimensioner och behandlingar. Våra produkter är av högsta kvalitet och passar perfekt för dina projekt. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en ambitiös hemmafixare, kan du räkna med Byggmax för allt du behöver för dina masonitprojekt.

Cellplast

Vid isolering av ditt hem eller byggnad är cellplast ett utmärkt material att använda. Hos Byggmax hittar du ett brett utbud av cellplastprodukter för isolering av tak, väggar och golv. Vår cellplast är av högsta kvalitet och kommer i olika densiteter och dimensioner. Oavsett vilka behov du har, kan du vara säker på att hitta rätt cellplast hos oss.

Takfotsventilation och Vindavledare

För att säkerställa en god ventilation och förhindra fuktproblem i taket, är takfotsventilation och vindavledare avgörande. Byggmax erbjuder ett stort urval av produkter för att säkerställa att ditt tak får den nödvändiga ventilationen och att fukt kan avledas på ett effektivt sätt. Ta en titt på vårt sortiment för att hitta rätt produkter för ditt tak och undvik problem i framtiden.

Ångspärr

En ångspärr är en viktig komponent i ett hus eller byggnadsisoleringssystem. Den förhindrar att fukt och kondens tränger igenom isoleringen och skapar mögel- och fuktskador. Hos Byggmax hittar du ett brett utbud av ångspärrar av hög kvalitet. Vi erbjuder olika varianter och tjocklekar för att passa dina behov och säkerställa att du får en högpresterande ångspärr.

Saxtakstolar

Saxtakstolar är en populär lösning för vindsutrymmen. Dessa takstolar ger en flexibel och praktisk lösning för att skapa extra utrymme under taket. Byggmax erbjuder högkvalitativa saxtakstolar som är enkla att montera och ger extra utrymme utan att tumma på den strukturella integriteten i taket.

Byggmax – din partner för byggprojekt!

Oavsett vilken typ av byggprojekt du planerar, kan du vara säker på att Byggmax har allt du behöver. Våra produkter håller högsta kvalitet och vårt breda sortiment garanterar att du hittar rätt material för dina projekt. Besök en av våra butiker eller utforska vår hemsida för att upptäcka allt vi har att erbjuda.

Ofte stillede spørgsmål

Vad är en luftspaltskiva och var kan jag köpa en från Byggmax?

En luftspaltskiva är en isoleringsprodukt som används för att skapa en luftspalt mellan fasad och väggkonstruktion. Du kan köpa en luftspaltskiva från Byggmax. Luftspaltskivan hjälper till att förhindra fuktproblem och öka isoleringen i ditt hus.

Vad är masonit och var kan jag köpa det från Byggmax?

Masonit är en slags hårdfiberplatta som kan användas för olika ändamål, inklusive interiör- och exteriörbeklädnad. Du kan köpa masonit från Byggmax. Masonit är känt för sin hållbarhet och används ofta för att skapa en jämn yta på väggar och tak.

Vad används cellplast för och var kan jag köpa det från Byggmax?

Cellplast är en isoleringsprodukt som används för att förhindra värme- och ljudöverföring. Du kan köpa cellplast från Byggmax. Cellplast är lätthanterligt och har utmärkta isoleringsegenskaper, vilket gör det till en populär produkt inom byggbranschen.

Vad är en vindavledare och var kan jag köpa en från Byggmax?

En vindavledare är en produkt som används för att skydda taket mot starka vindar och förebygga skador. Du kan köpa en vindavledare från Byggmax. Vindavledare kan vara av olika material, inklusive metall och plast, och hjälper till att förlänga takets livslängd.

Vad används ångspärr för och var kan jag köpa det från Byggmax?

Ångspärr används för att förhindra att fukt tränger in i väggkonstruktionen och orsakar skador. Du kan köpa ångspärr från Byggmax. Ångspärren placeras vanligtvis på insidan av väggen eller taket för att skapa en barriär mot vattenånga från inomhusmiljön.

Vad är takbjälklag och vad behöver jag tänka på vid konstruktionen?

Takbjälklag är den bärande konstruktionen mellan tak och väggar i ett hus. Vid konstruktionen är det viktigt att ta hänsyn till belastningar, materialval och dimensionering. En korrekt konstruerad takbjälklag kan bidra till att säkerställa att taket håller under belastningar som snö, vind och egen vikt.

Vad används saxtakstolar till och var kan jag köpa dem från Byggmax?

Saxtakstolar används för att skapa en vacker och funktionell takkonstruktion med lutning. Du kan köpa saxtakstolar från Byggmax. Saxtakstolar kan vara en effektiv lösning för att skapa extra utrymme på vinden eller ge taket en unik och attraktiv design.

Vad är takfotsventilation och varför är det viktigt?

Takfotsventilation är en metod som används för att ventilera luften mellan takets yttertak och isoleringen. Det är viktigt för att förhindra fukt- och mögelskador samt hålla isoleringen effektiv. Med rätt takfotsventilation kan du undvika att fukt samlas i takkonstruktionen och bidrar till att förlänga takets livslängd.

Vad är fördelarna med att använda masonit och var kan jag köpa det från Byggmax?

Masonit har många fördelar, inklusive hållbarhet, lågt underhåll och god motståndskraft mot fukt. Du kan köpa masonit från Byggmax. Masonit är perfekt för användning inomhus eller utomhus och kan ge ditt projekt en elegant och hållbar finish.

Var kan jag köpa luftspaltskiva Masonit från Byggmax?

Du kan köpa luftspaltskiva Masonit från Byggmax. Luftspaltskiva Masonit är en populär produkt för isolering och ger en effektiv luftspalt mellan fasad och vägg för att förhindra fukt och mögelskador.

Artiklen Vi har hela sortimentet på Byggmax: Luftspaltskiva, Masonit, Cellplast och mer! har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 27 anmeldelser